info text
Úvodná stranaTESCOMA blogReceptyBez mäsaMiešané vajcia "à la Bordeaux" podľa Marie Baťovej

Miešané vajcia "à la Bordeaux" podľa Marie Baťovej

ReceptyBez mäsa
20. 3. 2025
Podľa Baťovej filozofie bolo dôležité mať dobré raňajky. Ako by vám chutili miešané vajíčka so šampiňónmi, ktoré Marie Baťová pripravovala pre svojho manžela?
Servírovací riad FANCY HOME Stones

Budete potrebovať:

  • vajcia
  • chlieb nakrájaný na kocky
  • maslo
  • hríby
  • cibuľa
  • olej

Postup:

Pripravte si na masle miešané vajíčka. Premiešajte ich s kockami chleba (krutónmi), ktoré ste osmažili nasucho alebo na oleji a s hríbami orestovanými na oleji. Potom všetko obložte osmaženou cibuľou.

Budú sa vám hodiť: