Kto by si rád nevychutnal k dokonalosti odležaný hermelín? Vyskúšajte nakladaný hermelín so sušenými paradajkami
Ingrediencie:
- 5 ks camembertu
- 4 strúčiky čierneho cesnaku
- 4 ks sušených paradajok nakladaných v oleji
- 2 červené cibule
- 1 lyžička kapár
- 1 lyžička nakladaného zeleného korenia
- čerstvý tymian podľa chuti
- chilli podľa chuti
- slnečnicový olej na zaliatie
- soľ a korenie
Syry rozkrojte na polovicu. 3 strúčiky cesnaku nasekajte nožom a rozotrite na polovicu syra. Na druhú polovicu natrite nasekané 3 ks sušených paradajok ochutených soľou a korením. Obe polovice priklopte k sebe. Do nakladacej nádoby vkladajte opakovane syr, chilli, zelené korenie, plátky cibule a kapary. Nádobu naplňte olejom tak, aby všetky syry boli potopené. Posledný strúčik cesnaku a paradajky umiestnite po stranách nádoby spoločne s tymianom.