Napríklad luxusnú sviečkovú omáčku zvládnete za 15 minút a stačia vám k tomu len tieto suroviny:
- 320 ml zavarenej zmesi pod sviečkovú (napr. Halali)
- 300 ml vývaru alebo vody
- 250 ml 33% smotany (smotanu rozmiešajte so 4 lyžicami hladkej múky a pridajte do polievkovaru cca 5 minút pred ukončením programu)
- 30 g zeleru
- 30 g petržlenu
- 1 väčšia mrkva
- 1 cibuľa
- 10 g masla
- lyžica citrónovej štavy
- 3 lyžičky cukru
- malá štipka soli
Vložte do nádoby, uzavrite a stlačte program Omáčky. Po ukončení programu pridajte do omáčky v polievkovare výpek z hovädzieho mäsa a pomocou funkcie „pulse“ omáčku rozmixujte.
V
priložených receptoch nájdete tiež ďalšie tradičné špeciality, napr. kapustovú polievku s klobásou, gulášovú polievku, rajčinovú polievku a množstvo ďalších obľúbených pokrmov.
Ako polievkovar funguje zistíte
TU.