Suroviny:
- 2 odmerky ryže basmati (cca 250 g)
- 4 odmerky zeleninového alebo kuracieho vývaru
- 250 g kuracieho mäsa
- 50 g kukurice
- 50 g hrášku
- 50 g papriky červenej a zelenej
- 1 šalotka
- olej
- soľ a korenie podľa chuti
- syr na strúhanie
Postup:
Prichystajte si
Elektrický ryžovar GrandCHEF. Šalotku nakrájajte nadrobno, papriky a mäso na kocky. Do ryžovaru nalejte olej, zapnite do polohy COOK, vsypte šalotku, papriky a restujte cca 10 minút. Pridajte ryžu, vývar, soľ a korenie podľa chuti. Varte do momentu automatického vypnutia prístroja. Na záver zľahka vmiešajte hrášok a kukuricu, podávajte posypané strúhaným syrom.