Tescoma je hrdým partnerom televíznej súťaže Pečie celé Slovensko.
Technická výzva sa točila okolo jedného z najobľúbenejších dezertov, a to nielen na svadbách. Čo by ste povedali na poriadny punčák? Ten finálový mal byť dozdobený čipkou.
Šťavnatý, voňavý a ružový - pripravte si dokonalý punčový zákusok podľa receptu skúsenej porotkyne.
Tradičný punčový rez vám azda nemusíme predstavovať. Ikonický zákusok, ktorý nesmie chýbať na žiadnej hostine, dostali za úlohu pripraviť aj finalistky šou Pečie celé Slovensko.
Tento dezert jej ako jeden z možných receptov do druhej série Pečie celé Slovensko navrhli na Instagrame aj fanúšikovia, ktorých sa Petra pýtala, aké recepty by chceli vidieť. Punčový rez patrí podľa slov porotkyne medzi jej obľúbené zákusky.
Keďže ide o skutočne vynikajúci dezert, Petra neváhala a recept zvolila ako technickú výzvu finálového kola Pečie celé Slovensko.
Aby bol punčový rez skutočne dokonalý, pri jeho príprave by ste mali myslieť na niekoľko zásad.
„Musí mať úplne rovné cesto, aby ste ho vedeli krásne narezať. Rozvar je z cukru, rumu a napríklad pomarančovej šťavy a ružového farbiva,“ vysvetlila Petra.