Tescoma je hrdým partnerom televíznej súťaže Pečie celé Slovensko.
Vychutnajte si dezert ako z viedenskej cukrárne a vyskúšajte recept, ktorý potrápil aj finalistov Pečie celé Slovensko.
Azda najznámejší rakúsky dezert vznikol v 19. storočí a jeho autorom je vtedy len 16-ročný cukrár Franz Sacher, ktorý mal za úlohy vytvoriť novú čokoládovú tortu pre rakúskeho kancelára Klemensa von Metternicha.
Túto úlohu dostal skúsený šéfkuchár, ktorý však ochorel, a preto ho musel zastúpiť mladý učeň. Franz Sacher neváhal a vytvoril dokonalý čokoládový dezert plnený vareným marhuľovým džemom.
Jej príprava však nie je jednoduchá a ak sa rozhodnete vyskúšať tento recept, dajte si pozor na niekoľko vecí:
To, ako si s jej prípravou poradili súťažiaci, ste mohli vidieť v šiestej epizóde, ktorá sa niesla v znamení čokolády.