Tescoma je hrdým partnerom televíznej súťaže Pečie celé Slovensko.
Kameňom úrazu sa v kole venovanom pečivu stala pre súťažiacich hneď prvá osobná výzva. V nej mali upiecť slanú roládu z ručne pripraveného lístkového cesta. Snaha o prípravu cesta s poctivým lístkovaním ako aj kreativita pri voľbe chutí plnky sa súťažiacim uprieť nedala.
Ich lístkové rolády hrali rozmanitými kombináciami a farbami, avšak nikomu zo siedmych statočných pekárov sa nepodarilo roládu dopiecť.
Porotkyne preto hodnotili ich príchute. U pekárky Anči pochválili zdobenie s figami v kombinácii s píniovými orieškami a tromi druhmi syra, u pekárky Janky ich oslovila zemiaková plnka s údeným lososom a kôprom. Pekár Ďoďo im vo svojej chlapskej roláde ulahodil spojením kuracieho mäsa, sušených paradajok a syra chedar. Slová chvály zneli na jeho adresu vďaka dipu zo slaniny, proscuitta a pečeného cesnaku. V lístkovej roláde od Lenky porotkyniam zavoňal ručne zberaný medvedí cesnak, ktorý sa snúbil so schwarzwaldskou šunkou a vlašskými orechmi. „Zjedla by som ho aj ako dieťa,“ znelo hodnotenie porotkyne Petry na adresu slano-kelovho závinu od pekárky Lucie. Kel povýšila na pochúťku vďaka kombinácii so slaninou, šunkou, mrkvou a kyslou smotanou. Pekárka Tánička postavila pred porotkyne svoju verziu známej pochúťky Wellington. Roládu naplnila morčacím mäsom, mandarínkami, so sušenými hubami a vínom marsala.
Srdcia porotkýň si zase pekár Tomáš chcel získať brynzovo-slaninou roládou so srdiečkovými otvormi, v plnke ukryl aj jemný tvaroh a osviežil ju jarnou cibuľkou.