Tescoma je hrdým partnerom televíznej súťaže Pečie celé Slovensko.
Laicky názov, ktorým môžeme označiť ďalší inšpiratívny francúzsky dezert croquembouche. Kreatívna výzva z kategórie vysoká škola cukrárska preverila všetkých. Choux alebo aj profiterolky z odpaľovaného cesta museli súťažiaci naplniť a poskladať za pomoci karamelu do veže v tvare ihlanu a dozdobiť podľa zvolenej témy.
Až 30-centimetrové veže croquembouche od finalistov mali rozmanité chute a farby: Anči postavila pred porotkyne croquembouche v tvare vianočného stromčeka, Janka zase fialkový croquembouche s ozdobou v tvare bicykla.
Ďoďo vytvoril vežu s názvom Levanduľová oslava na 70. výročie školy, v ktorej učí. Luckin croquembouche by bol zaručene hviezdou každej svadby a Táničkin čierny s ručne modelovanými perami by oslnil na dámskej rozlúčke so slobodou.
Zásnubná veža s espresso a višňovou plnkou od pekára Tomáša bola zase jeho posledným výtvorom v druhej sérii Pečie celé Slovensko 2.
Pekárkou týždňa sa stala Lucia, ktorej vypadnutý Tomáš poďakoval pred všetkými za pomoc počas pečenia.