Tescoma je hrdým partnerom televíznej súťaže Pečie celé Slovensko.
Prvou, osobnou výzvou boli moderné mono dezerty s efektnou zrkadlovou polevou. Súťažiaci spravili hotové zázraky a porotkyniam vykúzlili skvostné výtvory.
Hrušky ako naozajstvé predložila pred porotkyne pekárka Anči. V realisticky vyzerajúcich hruškách ukryla hruškové želé a hruškovú ganache. Nechýbala ani glazúra s bielou čokoládou a pri hodnotení slová plné chvály od porotkýň Jožky a Petry.
Ako na obláčiku sa porotkyne zase cítili pri pekárke Janke - jej pomarančové obláčiky s čokoládovým mousse a pomarančovým pudingom ich zdvihli do chuťového neba.
Všade samé černice - ale aké vyladené! To charakterizovalo mono dezert od pekára Ďoďa. Jeho Violet očaril skvelými chuťami.
Luckine exotické vajíčka síce prezentáciu neustáli, avšak ich chuť s yuzu, marakujovým a mangovým pyré presvedčili porotkyne.
Najkrajšie srdiečka v stane mala pekárka Tánička, ktorá mono dezerty vytvorila z čokoládového korpusu so slaným karamelom, tekutej čokolády a peny z lieskovcov.
Pozrite si všetky recepty z deviatej osobnej výzvy: