Na cesto:
1 lyžička sušených kvasníc
130 ml teplej vody
1 lyžica hladkej múky
160 g hladkej múky
1 lyžica olivového oleja
1 lyžička sušeného oregana
1 lyžička sušeného cesnaku
soľ
Na oblohu:
paradajkový hummus
grilovaný baklažán
divoká brokolica
hríby, olivy, paradajka
červená cibuľa
parmezán
olivový olej s cesnakom na potretie
Zmiešajte droždie, vodu a 1 lyžicu múky. Nechajte 10 minút odstáť a aktivovať droždie. Všetky zvyšné ingrediencie zmiešajte a pridajte k nim droždie. Vypracujte veľmi krátko na hladké lepivé cesto, prikryte utierkou a nechajte 20 minút kysnúť. Z vykysnutého cesta vypracujte guľu. Na plechu s papierom na pečenie roztiahnite cesto pomocou prstov a trochou múky na priemer zhruba 25 cm (papier predtým zľahka zaprášte múkou). Na takto pripravené cesto rozotrite paradajkový hummus, naskladajte oblohu a pečte cca 15 – 20 minút pri 180 °C.