info text
  • Prihlásiť sa
  • Prihlásiť sa
Úvodná stranaTESCOMA blogInšpirácie a nápadyVarenie a pečenieVianočné pečenie je tu - máte všetko?

Vianočné pečenie je tu - máte všetko?

Blíži sa advent a na jeho konci nás čakajú najkrajšie sviatky roka. Ich symbolom je vianočné pečenie, stromček, darčeky, koledy a ...cukrovinky! Pripravte sa na vianočné pečenie s predstihom a okúzlite dokonalými perníkmi, nadýchanou vianočkou a lineckým s najkrajšími tvarmi. Máme však pre vás oveľa viac:

Hniezda alebo úliky? S touto vychytávkou ich zvládnete raz dva


Nepečené plnené cukrovinky z orechového cesta patria k najobľúbenejším cukrovinkám. Ich výroba je ale celkom náročná. Nie však v prípade, že máte to správne vybavenie. Pozrite na náš geniálny stojan pre jednoduché plnenie lahodných úlikov:

Najkrajšie linecké

Táto súprava formičiek na vykrajovanie nemá chybu. Obsahuje dve veľké kolieska s hladkým a zvlneným okrajom a ďalej 6 mini formičiek na vykrajovanie s tematickými dekormi pre vykrojenie stredov, a to v tvare snehuliaka, panáčika, hviezdičky, zvončeka, stromčeka a betlehemskej hviezdy.

Získajte tiež:

 

Zdobenie si užijete, to si píšte! ;-)

Legendárna zdobiaca ceruzka pre najjemnejšie zdobenie

Už žiadne zdobenie pomocou mikroténového vrecka alebo zdobiacich vreciek, ktoré je potrebné vedieť naplniť, špeciálne uchopiť a s mimoriadnou zručnosťou stláčať, aby ste vytvorili krémom aspoň jednoduchú čiaru.

Pre jednoduché zdobenie krémom, rozpustenou čokoládou alebo šľahačkou sme vyvinuli jednu neobyčajnú písaciu potrebu, s ktorou každý dokáže zdobiť ako majster cukrár – predstavujeme cukrársku zdobiacu ceruzku DELÍCIA s pružným silikónovým telom.

Bez modernej podložky sa nezaobídete:

Silikónová podložka na cesto je hygienická a nezaberá  miesto


Táto moderná podložka je vybavená stupnicou pre presné meranie a porciovanie. Vďaka vysokému lesku na spodnej strane podložky priľne dokonale k stolu, vďaka zamatovo matnému povrchu na pracovnej strane  sa cesto k podložke nelepí a po rozvaľkaní je dokonale hladké. Podložka je perfektne skladná, po použití ho stačí zrolovať a zopnúť klipsou, zaberie iba minimum miesta.
 

Môžu sa tiež hodiť:

Je vám zdobenia málo? Doprajte cukrovinkám čokoládový kúpeľ!


Čerstvé ovocie máčané v rozpustenej horkej čokoláde, to je zaručený recept na skvelé pohostenie pri každej rodinnej oslave a detskej oslave. A čo tak si dať v čokoláde máčané cukrovinky! V elektrickom čokoládovom fondue DELÍCIA pripravíte jednoducho a rýchlo lahodné fondue z bielej, horkej alebo mliečnej čokolády. Potom stačí naporciovať jahody, banán, hrozno alebo mandarinku a pripravené ovocie môžete v horúcej čokoláde namáčať a pochutnávať si. Vo zvyšnej čokoláde môžete namáčať včelie úliky, rožteky aj linecké. Pri elektrickom fondue pritom nehrozí, že by rozpustená čokoláda v miske vyschla, alebo sa dokonca pripálila.
 

Dokonalé cukrovinky si zaslúžia luxusnú prezentáciu

Nádherná etažérka dá vašim cukrovinkám vyniknúť


Luxusná etažérka v kombinácii prvotriedneho bieleho porcelánu a kvalitného kovu poslúži k efektívnemu podávaniu cukroviniek, jednohubiek, ovocia a ďalších dobrôt a súčasne sa stane reprezentatívnou ozdobou vášho stola.
 

Bude sa vám hodiť:

Mlynček na oriešky DELÍCIA

Keď nemáte čas zdobiť, oceníte posypy. Ako na to?


Skúste namiesto kupovaných ručný mlynček. Je ideálny na rýchlu prípravu orieškových, čokoládových a sušienkových posypov na múčniky, zmrzliny a dezerty. O hrúbke posypu pritom rozhodnete sami - otáčaním kľučky smerom od seba docielite jemný, pre hrubšie mleté posypy otočte smerom k sebe.
 

Pozrite si tiež:

Pečte vianočku, ktorá nie je "pre mačku"

Vianočka, ktorú si nezmýlite

 

Netrúfate si  splietať cesto a pritom máte poctivú domácu vianočku radi? S keramickou formou DELÍCIA pripravíte vynikajúcu domácu vianočku bez splietania cesta do potrebného tvaru. Masívna hrubostenná keramická forma zaručuje, že sa vám domáca vianočka prepečie rovnomerne. Glazúra formy má prirodzene nepriľnavé vlastnosti a preto hotovú vianočku jednoducho vyklopíte.